Open the menu

Acnelittekens

Acnelittekens zijn vaak dieper dan de dikte van de huid; ze worden ook wel 'ijspriemlittekens' genoemd.

Cicatrices d'acné

Abrasie van de huid om het litteken in één keer "weg te vegen" is dus onmogelijk omdat dan de hele huiddikte zou worden verwijderd. Daarom moeten minder agressieve behandelingen worden herhaald om de acnelittekens geleidelijk aan minder diep te maken.

 DOOR PEELING OF LASER:

Deze behandelingen vullen elkaar eventueel aan. Omdat een fenolpeeling te agressief is en niet-verwaarloosbare littekenretracties of depigmentatie veroorzaakt, geven wij de voorkeur aan herhaalde TCA-peelings van 30%.

Flashes van medisch gepulseerd licht (AFT) gericht op een golflengte van 540 mm verminderen de roodheid en hebben een mooi "fotoverjongingseffect'. Gecombineerd met een medische acnebehandeling, doen ze ook de acneletsels vervagen.

Traitement cicatrices par laser

Onze pure of gepixeliseerde Erbium-laser (De Pixel°) kan ook doelgericht en zacht inwerken op de littekens: hij voert een 'micropigmentatie' van het litteken uit en bevordert de vermindering van de diepte en diameter ervan.

De sessies vinden plaats met 1 maand tussentijd.

Cicatrices d'acné

 

                 Cicatrices d'acné

 

Cicatrices d'acné 

 

                  Cicatrices d'acné

 

Traitement cicatrices

 

                  Traitement cicatrices

 

Traitement cicatrices

 

                  Traitement cicatrices

 

Traitement cicatrices                  Traitement cicatrices

 

Cicatrices d'acné


Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0)65 630 630 voor meer informatie over acnelittekens en operatielittekens.